Pieczony camembert z granatem

camem. 2

Smaczny i prosty sposób na pieczony camembert. Przyprawiamy ziołami i czosnkiem, a dla dodania daniu lekkości i soczystości uzupełniamy pestkami granatu. Często sięgam po ten przepis, gdy muszę improwizować ze względu na niespodziewanych gości, ponieważ przyrządzenie dania nie zajmuje dużo czasu, a wolory smakowe są ogromne 🙂


Pieczony camembert z granatem, ziołami i czosnkiem


Porcje:
Czas:
Trudność:

2
15 min
łatwe


  1. marzy mi się taki pieczony ser z owocami, orzechami i miodem… Ale muszę, przyznać, że latem mniej mam ochotę na takie dania, natomiast już we wrześniu wprost nie mogę się powstrzymać:))

    1. Jesienią też nie mogę się powstrzymać 🙂 Orzechy i miód lub żurawina… Jednak taki camembert sprawdzi się także na grillu! Pozdrawiam 🙂

Zostaw wiadomość

Twój adres email nie zostanie opublikowany Wymagane pola oznaczone *