Cukinia faszerowana

Przepis bardzo prosty, a efekt wyjątkowy! Te smukłe łódeczki z cukinii, nadziane mięsem i suszonymi pomidorami będą także świetnym daniem na grilla. Przygotowane do pieczenia cukinie możesz trzymać owinięte w folię do 3 dni w lodówce. Tak więc jest to idelany pomysł na obiad dla zabieganych 🙂
Czy ktokolwiek w dzisiejszych czasach nie jest “zabiegany”? Żyjemy dłużej, wszystkie czynności można wykonać dzięki technice dużo szybciej niż lata temu, a my zdajemy się paradoskalnie mieć coraz mniej czasu.

Cukinia faszerowana mięsem, pomidorami i fetą


Porcje:
Czas:
Trudność:

3
20 min + 20 min
łatwe


  1. Proste i smaczne!!! Do farszu dodałam szczyptę kuminu…cukinia smakuje również na zimno. Jak najbardziej danie warte powtórzenia:))

Zostaw wiadomość

Twój adres email nie zostanie opublikowany Wymagane pola oznaczone *