Spaghetti Carbonara Light

carbonara

Przepis na to niskokaloryczne spaghetti pochodzi z książki “Gotuj i chudnij”. Jak widzicie, wcale nie trzeba używać śmietany, aby otrzymać kremowy sos. Bardziej zachwyca mnie jednak sposób przyrządzenia cebuli. Jest o wiele razy zdrowszy, niż tradycyjne podsmażanie, a efekt “zeszklenia cebuli” osiągnięty.

Pamiętaj, żeby sparzyć jajka gorącą wodą przed użyciem.


 

Porcje:
Czas:
Trudność:

2
20 min
łatwe


  1. Muszę sie wam pochwalić w koncu zrzuciłam – 5 kilogramow. Przeszukalam chyba cały polski internet żeby znalezc coś na odchudzanie i znalazlam. Wpiszcie sobie w google: xxally radzi jak szybko schudnac

Zostaw wiadomość do AssiaV Anuluj odpowiedź

Twój adres email nie zostanie opublikowany Wymagane pola oznaczone *